Hvordan gør vi hos GoVarme?

Hvordan gør vi i GoVarme?

Kontakt

Du henvender dig vedr. varmepumpe via formular du udfylder eller ringer.

Vurdering

Vi aftaler et møde hjemme ved dig, hvor vi efterfølgende udarbejder et uforpligtende personligt fast tilbud, samt et tilbud på service efterfølgende, hvis dette ønskes.

Installation

Ved accept af tilbuddet, bliver du kontaktet hvor vi sammen finder en dato hvor det passer vi kommer og laver din nye varmepumpe. Når vi er færdige sender vi faktura med aftalt pris.

Kan mit hus få varmepumpe?

I 9 ud af 10 tilfælde kan man som regel udskifte en nuværende varmekilde ud med en varmepumpe, der kan være lidt bump på vejen, det kan være ens radiatorer eller rørstørrelser er for små, derfor bruger vi altid tid på at komme ud og besigtige anlægget sammen med jer, så man ikke bliver overrasket.
I meget få tilfælde ser vi at et hus eller anlæg ikke er egnet til en varmepumpe, i disse tilfælde rådgiver vi altid til en alternativ løsning.

Tilskud til varmepumpe?

Staten ydede i 2021 tilskud over 2 gange, hvor man kunne søge om penge til udskiftningen, det såkaldte energitilskud. Hvordan det kommer til at foregå de næste par år, ved kun regeringen, derfor opfordre vi altid til at man tilmelder sig nyhedsmail fra sparenerigi.dk hvor man også kan læse om nyheder og ikke mindst, er det siden hvor man skal søge tilskud også.

Økonomi med en varepumpe?

En varmepumpe er relativ dyr investering, men også den investering der giver allermest igen om mdr.
I de fleste tilfælde vil man kunne spare mellem 30 – 50% på ens nuværende varmeudgifter, derfor vil en varmepumpe investering typisk kunne betale sig hjem over 5 til 10 år.

Varmepumpe til mere økonomisk opvarmning af huset, diskret udvendig og indvendig del

Telefon:

E-mail: